Creating
Tomorrow

Vind jouw ideale vacature

Vacatures pedagogisch medewerker

Pedagogisch Medewerker is de meest bepalende functie binnen CompaNanny. De functie waar we inhoudelijk het meest trots op zijn. Want onze PM’ers maken het waar! De manier waarop ons pedagogisch beleid iedere dag op de groepen in de praktijk wordt gebracht is van onschatbare waarde. Als pedagogisch medewerker bij CompaNanny ondersteun je kinderen in hun ontwikkeling. Dit doe je niet zomaar, maar op een doordachte en succesvolle manier. Iedereen werkt op dezelfde manier, wat zorgt voor positieve energie en een échte band met de kinderen en met elkaar. In onderstaand overzicht zie je of we momenteel vacatures voor pedagogisch medewerkers open hebben staan.

Geen vacatures gevonden


Op dit moment zoeken we geen mensen voor de functie die jij zoekt, maar wil je op de hoogte gehouden worden? Maak dan een job alert aan en je krijgt een berichtje zodra de functie open komt!
Weet je niet welke functie bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze recruiters voor carierreadvies op maat!
Pedagogisch medewerker bij CompaNanny
Bij CompaNanny is een pedagogisch medewerker ook echt een Nanny. We verwachten van een nanny daarom ook meer dan van een reguliere kinderdagverblijfmedewerker. Een pedagogisch medewerker is iemand die zich bezighoudt met de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen. We hebben regelmatig vacatures voor de:

  • Kinderopvang
  • Buitenschoolse Opvang
  • Voor- en Vroegschoolse Educatie

Zorg voor de kleintjes op de Kinderopvang
Naast het bieden van de dagelijkse zorg staat de ontwikkeling van nieuwsgierigheid en creativiteit bij baby’s en peuters voorop bij CompaNanny. Als pedagogisch medewerker Kinderopvang werk je daarmee vanuit onze overtuiging het beste en mooiste uit elk kind te halen in de eerste levensjaren. In deze functie kun je bij CompaNanny flexibel werken, maar is het uiteraard ook mogelijk vaste uren te draaien.

Inspireer kinderen op de BSO
De CompaNanny BSO is dé plek voor kinderen om zich te ontwikkelen. Verschillende thema’s en jouw pedagogisch talent inspireren de kinderen dagelijks om te ontdekken wat ze écht leuk vinden, waar ze goed in zijn en de wereld om hen heen. Daarnaast worden ook jouw eigen talenten actief vanuit CompaNanny gestimuleerd met pedagogische trainingen en persoonlijke begeleiding.

Ontwikkeling en verbreding met de VVE
CompaNanny heeft verschillende vestigingen waar kinderen tussen 2,5 en 4 jaar vaardigheden leren die belangrijk zijn om een goede start te maken op de basisschool. In deze functie leer je als pedagogisch medewerker te werken met de VVE methode Kaleidoscoop. We helpen je vanuit CompaNanny uiteraard deze opleiding te halen mocht je deze nog niet hebben behaald.

Ontwikkeling bij CompaNanny
Investeren in onze mensen vinden we bij CompaNanny erg belangrijk. Naast een gedegen inwerkperiode word je intensief begeleid en gecoacht aan de hand van ons unieke interne ontwikkelingsprogramma CompaNanny Compass. Je ontwikkelt je bij ons als professional richting leidinggevende positie of meer functie-inhoudelijk. Daarnaast groei je bij CompaNanny ook als mens. Ben je benieuwd we momenteel pedagogisch medewerkers zoeken? Ga dan snel naar ons vacatureoverzicht!

Alle pedagogisch medewerker vacatures in Nederland per CompaNanny vestiging:

Zoekcriteria
Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
CompaNanny gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.