Onze
Functies

Onze functies

CompaNanny groeit! Dat betekent dat er ruimte is om door te groeien binnen onze organisatie. Er zijn verschillende groeirichtingen mogelijk! Hieronder lees je welke functies we allemaal hebben.

Pedagogisch Medewerker

De Pedagogisch Medewerker is de meest bepalende functie binnen CompaNanny. De functie waar we inhoudelijk het meest trots op zijn. Want onze PM’ers maken het waar! De manier waarop ons pedagogisch beleid iedere dag op de groepen in de praktijk wordt gebracht is van onschatbare waarde. Als Pedagogisch Medewerker bij CompaNanny ondersteun je kinderen in hun ontwikkeling. Dit doe je niet zomaar, maar op een doordachte en succesvolle manier. Iedereen werkt op dezelfde manier, wat zorgt voor positieve energie en een échte band met de kinderen en met elkaar.

Vacatures

Pedagogisch Medewerker

Groepsteamleidster

Als Groepsteamleidster ben je verantwoordelijk voor meerdere groepen binnen jouw vestiging. Dit betekent dat je voor deze Nannies het eerste aanspreekpunt bent en hen sturing geeft in de dagelijkse uitvoering van het werk. Daarnaast werk je één dag per week op kantoor om bijvoorbeeld evaluaties voor te bereiden, roosters te maken of rondleidingen aan ouders te geven.

Groepsteamleid(st)er

Pedagogisch Coach

Als Pedagogisch Coach ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de pedagogische visie van CompaNanny op de vestiging. Door het coachen van Nannies op de groep zorg je ervoor dat er volgens deze visie gewerkt wordt. Daarnaast sta je in nauw contact met ons team van pedagogen op het hoofdkantoor, waardoor je vragen uit de praktijk met hen kan overleggen en Nannies kan blijven inspireren met nieuwe informatie.

Pedagogisch Coach

Adjunct Vestigingsmanager

In deze functie ben je samen met de Vestigingsmanager verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de vestiging. Als Adjunct houd je je onder andere bezig met de facilitaire zaken van de vestiging, de communicatie naar ouders en Nannies, de personeelsplanning en de financiën. Je hebt regelmatig contact met verschillende afdelingen van het Hoofdkantoor en begeleidt stagiaires.

Adjunct Vestigingsmanager

Vestigingsmanager

De naam zegt het al. Als Vestigingsmanager ben je eindverantwoordelijk voor een CompaNanny vestiging. Je stuurt een groot team aan en bent het gezicht van de vestiging voor alle ouders. In deze functie draag je zorg voor verbeteringen op gebieden als pedagogische kwaliteit, klanttevredenheid, inkoop en tevreden medewerkers. Je werkt veel samen met collega’s op het hoofdkantoor en zorgt er met elkaar voor dat de kwaliteit en sfeer op jouw vestiging optimaal zijn.

Vestigingsmanager

Hoofdkantoor functies

Het hoofdkantoor is ondersteunend aan onze vestigingen. Wij werken hier met meer dan 50 professionals met verschillende expertises om onze vestigingen optimaal te kunnen laten werken. Op het hoofdkantoor werken verschillende teams zoals HR, Marketing & Customer Care.

Hoofdkantoor
“Ruim 9 jaar werk ik bij CompaNanny. Het meest trots ben ik op hoe wij onze pedagogische visie in de praktijk weten te brengen. De manier waarop er iedere dag met zo veel toewijding wordt geïnvesteerd in kinderen maakt CompaNanny écht uniek!”
Shannon Jansen, Vestigingsmanager
CompaNanny gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.