Home Alle locaties Haarlem

Hazeltje by CompaNanny

CompaNanny gelooft in een betere wereld en bouwt elke dag aan generaties die daar aan bijdragen. Dat is onze missie. Vanuit die missie willen we zo veel mogelijk kinderen bereiken. Hazeltje en CompaNanny hebben elkaar gevonden in het bieden van de beste kwaliteit aan kinderen. Er was direct een klik en de gemeenschappelijkheid was voelbaar; hart voor kinderen en oog voor kwaliteit. Daarom gaan we samen verder als ‘Hazeltje by CompaNanny’.

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Hazeltje is in 2001 opgericht door de zussen Heidi en Nelleke. Begonnen met één groep in Schalkwijk, waar Heidi zelf op de groep stond. 18 jaar later is Hazeltje niet meer weg te denken uit Haarlem. Van die ene groep is de organisatie gegroeid naar 11 locaties met 22 groepen en 75 medewerkers. Nog steeds zijn de locaties kleinschalig, waar kinderen worden gehoord en gezien. En waar ouders en medewerkers zich thuis voelen.

Jouw collega's
Lisa

Lisa

Als Huishoudelijk Medewerker bij CompaNanny ben ik verantwoordelijk voor het schoonmaken van de algemene ruimtes, zoals de gangen, de wc's en de Nanny-ruimte. Ik breng de kinderen van mijn vestiging iedere dag een warme biologische lunch. Verder houd ik de voorraad van de vestiging bij, zodat er bijvoorbeeld altijd voldoende luiers zijn. 

Feie

Feie

Als Pedagogisch Medewerker (Nanny) bij CompaNanny zorg ik voor een veilige omgeving voor kinderen. Ik ondersteun kinderen in hun ontwikkeling. Dit doe ik niet zomaar, maar op een doordachte en succesvolle manier. Want CompaNanny heeft een duidelijke pedagogische visie. Iedereen werkt op dezelfde manier en dat zorgt voor positieve energie en een échte band met de kinderen en met elkaar. Ik krijg hier alle ruimte om me te ontwikkelen.

Amber

Amber

Als Pedagogisch Coach ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de pedagogische visie van CompaNanny op mijn vestiging. Door het coachen van Nannies op de groep zorg ik ervoor dat er volgens deze visie gewerkt wordt. Daarnaast sta ik in nauw contact met ons team van pedagogen op het hoofdkantoor, waardoor ik vragen uit de praktijk met hen kan overleggen en Nannies kan blijven inspireren met nieuwe informatie.

Onze vestigingen in Haarlem
Vacatures Haarlem

Uitgelichte vacatures

Pedagogisch Medewerker
Haarlem | 0 tot 36 uur | HBO
Bij CompaNanny hebben we power en positieve energie, dat zit in ons DNA en dat is wat ons verbindt. We hebben echte, oprechte aandacht. Voor de kinde.. Bekijk vacature