Werken Bij Compananny Kinderopvang Brandaris Zandbak Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Brandaris

BSO
In de Molenwijk aan de Frieslandlaan vind je CompaNanny Brandaris. Op deze locatie hebben we een Buitenschoolse Opvang.

Frieslandlaan 2-4, 2036 NE

06 – 15 49 35 47

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Brandaris

CompaNanny Brandaris is gevestigd in het schoolgebouw van basisschool De Brandaris in Molenwijk. Als je wilt werken met kinderen op een historische plek, dan zit je bij CompaNanny Brandaris helemaal goed! Onze Buitenschoolse opvang (BSO) is een plek waar kinderen na school mogen én kunnen ontspannen. Dagelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd die uitdagen en creativiteit stimuleren. Bij het buitenspelen maken we gebruik van het ruime plein van de school.

Dat maakt werken in de kinderopvang op deze locatie extra bijzonder! En wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang, dan kan dat ook bij CompaNanny Brandaris.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Brandaris Binnen Zithoek Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Brandaris Buiten Zandbak Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Brandaris Pand Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Nannies Kinderen Praten

Kom werken bij Brandaris!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 8 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 1 BSO-groep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!
CompaNanny Brandaris is maandag tot en met vrijdag geopend na schooltijd tot 18.30 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestiging Brandaris? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Brandaris waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Werken Bij Compananny Recruiter Donker

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!